Klimaplanter.dk

Morbærmarmelade

Ingredienser:

500 g morbær

300 g sukker

1 æble (skrællet og revet)

Saft fra 1 citron

Fremgangsmåde:

Vask morbærrene og fjern eventuelle stilke.

Kom morbær, æble og citronsaft i en gryde og bring i kog.

Tilsæt sukker og lad det simre i 20-30 minutter, indtil marmeladen tykner.

Test marmeladen ved at lægge en lille klat på en kold tallerken – hvis den stivner, er den klar.

Hæld marmeladen på steriliserede glas og luk dem godt.

Ingredienser:

500 g morbær

300 g sukker

1 æble (skrællet og revet)

Saft fra 1 citron

Fremgangsmåde:

Vask morbærrene og fjern eventuelle stilke.

Kom morbær, æble og citronsaft i en gryde og bring i kog.

Tilsæt sukker og lad det simre i 20-30 minutter, indtil marmeladen tykner.

Test marmeladen ved at lægge en lille klat på en kold tallerken – hvis den stivner, er den klar.

Hæld marmeladen på steriliserede glas og luk dem godt.

Galleri: