Søg

Hasselnødde-chokoladespread (Nutella-style)

Ingredienser:

2 dl hasselnødder (ristet og skålet)

100 g mørk chokolade

2 spsk kakaopulver

2 spsk honning eller sirup

2 spsk neutral olie (f.eks. solsikkeolie)

1 tsk vaniljeekstrakt

En nip salt

Fremgangsmåde:

Rist hasselnødderne på en tør pande, indtil de dufter, og gnid derefter skallerne af med et køkkenhåndklæde.

Blend hasselnødderne i en kraftig foodprocessor, indtil de bliver til en glat masse (ca. 5-10 minutter).

Smelt chokoladen over et vandbad eller i mikrobølgeovnen.

Tilsæt chokolade, kakaopulver, honning, olie, vanilje og salt til hasselnødde-massen og blend til en glat creme.

Opbevar i en lufttæt beholder og brug som en lækker chokoladespread.

Galleri:

er ved at blive tilføjet til kurven

Produktkategorier

Din bæredygtige planteskole